Cum au încercat trei tineri să scape de droguri, chiar sub nasul polițiștilor?

Au încercat să ascundă droguri, de față cu polițiștii, ziua în amiaza mare!

Este vorba despre trei tineri, depistați de polițiștii locali pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara și care aveau asupra lor substanțe interzise din categoria etnobotanicelor.

Cei trei au intrat în atenția polițiștilor locali din cauza comportamentului suspect, și mai mult decât atât, unul dintre tineri a încercat să fugă la vederea patrulei de polițiști, după ce a ieșit din curtea unui imobil de pe Calea Bogdăneștilor și s-a îndreptat în grabă spre tramvaiul 5. Acesta a încercat să ascundă două plicuri conținând fragmente vegetale sub ușa unui garaj din zonă.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! S-a prăbușit în fața unei școli din Timișoara! Care a fost motivul?

După legimitarea lor, polițiștii au constatat că cei trei au vârste cuprinse între 16 și 23 de ani și au domiciliul în județul Timiș. De altfel, unul dintre ei a recunoscut că a cumpărat plicurile cu substanțe etnobotanice cu scopul de a le consuma împreună cu ceilalți doi prieteni. 

Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4. 

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, alți trei tineri au fost depistați de polițiștii locali în apropiere, mai exact pe strada Războieni, având asupra lor substanțe interzise.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.