Cum au încercat trei tineri să scape de droguri, chiar sub nasul polițiștilor?

Au încercat să ascundă droguri, de față cu polițiștii, ziua în amiaza mare!

Este vorba despre trei tineri, depistați de polițiștii locali pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara și care aveau asupra lor substanțe interzise din categoria etnobotanicelor.

Cei trei au intrat în atenția polițiștilor locali din cauza comportamentului suspect, și mai mult decât atât, unul dintre tineri a încercat să fugă la vederea patrulei de polițiști, după ce a ieșit din curtea unui imobil de pe Calea Bogdăneștilor și s-a îndreptat în grabă spre tramvaiul 5. Acesta a încercat să ascundă două plicuri conținând fragmente vegetale sub ușa unui garaj din zonă.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! S-a prăbușit în fața unei școli din Timișoara! Care a fost motivul?

După legimitarea lor, polițiștii au constatat că cei trei au vârste cuprinse între 16 și 23 de ani și au domiciliul în județul Timiș. De altfel, unul dintre ei a recunoscut că a cumpărat plicurile cu substanțe etnobotanice cu scopul de a le consuma împreună cu ceilalți doi prieteni. 

Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4. 

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, alți trei tineri au fost depistați de polițiștii locali în apropiere, mai exact pe strada Războieni, având asupra lor substanțe interzise.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.