Skip to main content

Meci decisiv pentru liga 2. Ghiroda joaca returul pentru promovare pe terenul Bihorului, după ce a fost furată, în tur, de arbitri

Astăzi, are loc partida dintre FC Bihor Oradea şi CSC Ghiroda și Giarmata Vii din returul barajului pentru promovarea în Liga a 2-a.

Meciul se anunţă a fi unul tensionat, după ce în tur, echipa timişeană a avut parte de un arbitraj incorect.

Sâmbătă, formaţia din Ghiroda a condus până în minutul 67, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de David Pop (minutul 27) și Cosmin Mancaș (minutul 57), până când centralul a dictat o lovitură de la 11 metri pentru bihoreni, deși presupusul fault făcut de Butnărașu a fost făcut la doi metri în afara careului de pedeapsă.

Oaspeții au egalat în minutul 80, după ce Preklet s-a văzut cu o mână a fundașului de la Ghiroda pe el și a „profitat” de situație, centralul Motan dictând punctul cu var imediat cum jucătorul celor de la Bihor s-a aruncat în careu.

Cele două faze pot fi văzute AICI.

„Suntem o comunitate care investim foarte mult în sport, care aducem foarte mulți oameni în tribune datorită jocului pe care echipa noastră l-a prestat întreg sezonul și am arătat acest lucru în meciurile din baraj. Tribunele au fost neîncăpătoare, oamenii stăteau cu o oră și jumătate înainte de a începe meciul la coadă pentru a intra pe stadion. Tot ce ne dorim este să avem parte de 90 de minute de corectitudine, atât pentru noi, cât și pentru acești suporteri minunați! Fotbalul nu este doar fotbal pentru noi, este pasiune și determinare pe teren, dar și în tribune, iar sâmbătă ne-a fost furată emoția și trăirea celui mai important moment pentru comunitatea noastră, care a muncit un an întreg pentru această finală, ca mai apoi să fie stricat în ultimele 15 minute prin două decizii majore care au influențat rezultatul”, transmite directorul clubului timișean de fotbal, Marius-Mihai Poclid.

Chiar dacă timișenii au fost dezavantajați în cele 90 de minute prin mai multe decizii care au cântărit spre echipa bihoreană  și în ciuda faptului că au jucat ultimele 15 minute în 10 după eliminarea lui Stupu, jucătorii au reușit să mențină acest 2-2, care îi ține în continuare în lupta pentru promovare.

„Am spus-o înainte de acest meci, o voi mai spune încă o dată: nu ne vom da la o parte niciodată doar „pentru că suntem o comună”. Pe parcursul meciului sunt mai multe decizii împotriva echipei noastre! Urmează să facem o analiză a meciului, să trimitem un memoriu către CCA în speranța unor măsuri drastice împotriva acestei brigăzi, care a stricat un spectacol și, în speranța unor delegări mai inspirate în partida retur de la Oradea, în care sperăm că vom avea un meci fără greșeli de arbitraj și că vom putea arăta că ne merităm locul la Liga 2!”, a concluzionat directorul clubului de fotbal.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.