Skip to main content

Mașină lovită de tramvai, pe Calea Dorobanților din Timișoara! O femeie a ajuns la spital

Accident pe Calea Dorobanților din Timișoara! O mașină a fost lovită din spate, de un tramvai care circula pe linia 1.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. În urma impactului însă, o singură persoană a fost rănită. Este vorba despre o femeie de 29 de ani, pasageră în autoturism.

Din fericire niciun pasager din tramvai nu a fost rănit.

O femeie în vârstă de 52 de ani a condus un tramvai dinspre strada Iosif Vulcan înspre strada Aristide Demetriade iar la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 54 de ani. În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 29 de ani, pasageră în autoturismul condus de femeia în vârstă de 54 de ani„, transmite IPJ Timis.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.