Skip to main content

Maşină cu doi oameni, căzută în râu! Ce au descoperit poliţiştii care s-au ocupat de caz?

S-a dat alarma, aseară, după lăsarea întunericului, când un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că un autoturism în care erau două persoane, a căzut în râu.

Incidentul s-ar fi petrecut în zona localităţii Cicir din judeţul Arad, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de salvare.

CITEŞTE ŞI: Comuna fără asistaţi social, în care taxele şi impozitele nu au crescut deloc, în ultimii 7 ani. Care este secretul?

După primele cercetări, echipele de intervenţie şi-au dat seama că totul a fost o farsă.

În realitate, cel care a sunat la 112 a mers, împreună cu doi prieteni, să pescuiască într-o baltă aflată pe o proprietate privată.

Înainte de a se apuca de treabă, cei trei au fost prinşi de un bărbat şi au luat-o la fugă, fiecare, în altă direcţie.

Apoi, unul dintre ei a sunat la 112, încercând să pună autorităţile pe o pistă falsă.

„S-a stabilit că apelantul este un bărbat de 38 de ani, din Arad, care, în timp ce se afla cu alți doi bărbați, la balta din incinta unei balastiere din Cicir, unde intenționau să pescuiască, a fost surprins de o altă persoană. Cei trei bărbați s-au speriat și au fugit în direcții diferite”, transmite IPJ Arad.

Bărbatul care a pus pe jar autorităţile, a fost amendat cu 4.000 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112.

CITEŞTE ŞI: Două victime, după ce un şofer a scăpat maşina de sub control şi a ajuns în afara şoselei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.