Skip to main content

Maşină burduşită cu migranţi! 12 bărbaţi, claie peste grămadă, într-un autoturism

Un control de rutină, al poliţiştilor de frontieră, a scos la iveală un transport ilegal de persoane, în zona localităţii Cruceni, din judeţul Timiş.

Mai exact, între Cenei şi Uivar, agenţii au oprit o maşină cundusă de un bărbat de 41 de ani, alături de care mai era un pasager.

CITEŞTE ŞI: RETIM preia GRATUIT deşeurile voluminoase din localităţile din mediul rural din zona 1 Timiş

La un control mai amănunţit, poliţiştii au descoperit că bancheta din spate a autoturismului era scoasă, iar în interior se aflau alte 10 persoane.

“Persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni afgani şi au vârste cuprinse între 14 şi 23 de ani. De asemenea, şoferul român a declarat că urma să transporte grupul de afgani până în Timişoara, în schimbul unor sume cuprinse între 500 de euro, destinaţia finală a acestora fiind ţări din vestul Europei”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, pe numele cetăţenilor de stat.

Şi şoferul este cercetat, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru trafic de migranţi.

foto: arhivă

CITEŞTE ŞI: Cifre de ultimă oră, privind infectările cu COVID-19! Câte cazuri noi au apărut în ultimele 24 de ore?

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.