Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

RETIM preia GRATUIT deşeurile voluminoase din localităţile din mediul rural din zona 1 Timiş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 1 februarie - 2 martie are loc o nouă campanie derulată de RETIM și ADID Timiș pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase din zona rurală.

Vizate sunt localitățile: Bucovăț, Parța, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Șandra, Iecea Mare, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foieni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz, Peciu Nou. 

CITEȘTE ȘI: Cifre de ultimă oră, privind infectările cu COVID-19! Câte cazuri noi au apărut în ultimele 24 de ore?

CINE poate preda deşeuri voluminoase

Cetățenii din localităţie menţionate mai sus pot depune prin aport voluntar deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos. 

CE se poate preda în cadrul acestei campanii

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorativemese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice covoare, carpete, preșuricanapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, salteleoale ceasuriperdele, draperii dulapuri de baie, suporturi prosoapelustre, tablouri obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletăobiecte mari de folosință îndelungată precum : calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri, etc

ATENŢIE!

Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

ATENŢIE!

Nu se colectează în cadrul acestor campanii deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

Deșeurile voluminoase se păstrează în gospodărie până în momentul aducerii voluntare la punctul de colectare și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare. 

CITEȘTE ȘI: Cadavru carbonizat într-o mașină făcută scurm, la marginea Timișoarei! Polițiștii au început o anchetă

UNDE şi CÂND se pot preda deşeurile voluminoase

Tabel program

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro si www.adidtimis.ro/stiri.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2021 10:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login