Marius Craina, asul din mâneca celor de la Pro România, pentru Primăria Timişoara! Fostul manager al Spitalului Judeţean candidează împotriva lui Robu

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a prezentat astăzi, candidatul la Primăria Timişoara şi totodată noua achiziţie a filialei judeţene.

Este vorba despre fostul manager al Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, care a părăsit PSD şi s-a alăturat echipei Pro România.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș invită tinerii să se înscrie la sesiunea 2020 a EIT Climate-KIC Journey

“Mă bucur foarte tare că un om care a condus un spital nu judeţean, ci chiar regional, cu 3.700 de oameni, cu probleme 24 de ore dn 24, este dispuş, îşi doreşte şi vrea şi are, evident, toată pregătirea necesară, să intre în bătălia pentru un oraş atât de important cum este Timişoara (…) Marius e un câştig dublu pentru Pro România, şi pentru că este greu să ai un candidat bun la Primăria Timişoara, dar şi pentru că dezbaterea pe Sănătate este una foarte importantă…”, a spus preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Marius Craina spune că idea de a candida la această funţie nu i-a fost străină în ultima vreme.

A luat-o în calcul de mai mult timp, tocmai pentru că îi pasă de Timişoara şi oamenii de aici şi pentru că ştie cum să rezolve problemele oraşului.

marius craina

“De ce a apărut ideea de a candida la Primăria Municipiului Timişoara? Pentru că m-am născut lângă Timişoara, pentru că toată viaţa mea a aparţinut Banatului şi Timişoarei, pentur că aici îmi sunt familia, prietenii, cunoştinţele şi rudele, pentru că aici m-am format şi aici am trait”, a declarat Marius Craina.
Fostul manager al Spitalului Judeţean Timişoara este convins că alături de Pro România va avea succes şi că va fi un contracandidat greu pentru primarul în funcţie, Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Vine primăvara ! La Timişoara se fac pregătiri pentru vânzarea mărţişoarelor

“Alternativa oferită de Pro România este soluţia câştigătoare pentru municipiul Timişoara, pentru că aici sunt oameni de calitate, oameni de character, oameni puternici, oameni care doresc într-adevăr să participle, să intre în teren şi să câştige meciul”, a mai spus Craina.

În ceea ce priveşte candidatul pentru Consiliul Judeţean Timiş, Victor Ponta a spus: „În mod normal, Adi Pau va candida”.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.