Skip to main content

Mare grijă ce rute alegeţi, când porniţi la drum! De mâine se închid mai multe străzi din Timişoata!

Ca urmare a solicitărilor făcute de firmele care realizează lucrări în diferite zone ale oraşului, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timişoara a aprobat noi restricţii de trafic.

Astfel, de mâine până duminică inclusiv, va fi închisă complet,circulaţia rutieră pe Calea Bogdăneștilor, în zona intersecției cu str. Dunărea și str. Războieni.

Vestea bună este că fi permis, provizoriu, traficul prin intersecţia cu strada Madona (traversare peste liniile de tramvai).

CITEŞTE ŞI: Concert Alina Eremia în cadrul campaniei „Comunitatea e cu tine”, organizat de Universitatea Ştiinţele Vieţii

Aceste restricţii sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor din cadrul proiectului ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.

Marţi, între orele 06:00 – 16:00, se închide traficul rutier pe strada Grigore Alexandrescu, în dreptul intersecției cu strada Ion Flueraș, pe ambele benzi de circulație, pe sensul de mers spre Calea Aradului.

De miercuri dimineaţa, de la ora 9 :00 până joi după-amiază, la lora 16 :00, va fi închisă circulaţia rutieră în intersecția străzii Maresal Alexandru Averescu cu strada Traian Vuia.

Vor fi restricţii şi pe strada Simion Bărnuţiu, după cum urmează:

  • în perioada 11.10.2023-28.10.2023, se închide traficul, în zona intersecției cu str. Mihail Kogălniceanu;
  • în perioada 11.10.2023-28.10.2023 se închide intrarea în Piața Badea Cârțan.

De restricţii nu scapă nici şoferii care tranzitează zona de sud a oraşului, mai exact strada Ulpia Traiană, pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Mureș și intersecția cu strada Mareșal Alexandru Averescu.

Pe acest tronson de drum se va circula cu restricţii de joi, 12 octombrie, până în prima zi a lunii decembrie, pentru execuția rețelei magistrale de alimentare cu apă.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timișoara a primit de la AFM lista cu persoanele înscrise în Programul Rabla Local! Următorii pași pe care trebuie să-i facă cei care vor să scape de mașinile vechi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.