Skip to main content

Mare atenţie, când vă duceţi maşina la reparat! Un mecanic şi-a lăsat clienţii fără autoturisme

Clienţii unui atelier auto au sesizat Poliţia, după ce au rămas fără maşinile pe care le-au lăsat pe mâna unui mecanic auto, pentru diverse reparaţii.

Prima faptă de care este acuzat bărbatul de 42 de ani, din judeţul Bihor, s-a petrecut în aprilie 2022.

Atunci, un orădean i-a dus autoturismul, căruia trebuia ca mecanicul să îi schimbe câteva piese, pentru care a achitat 2.000 de lei.

Doar că nu a mai primit nici maşina, nici suma plătită pentru piese, prejudiciul fiind estiat la 15.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Alegeri în PNL Timiş! Femeile liberale şi-au ales o nouă conducere

În august, bărbatul şi-a înşelat un client cu 12.500 de lei, bani pe care i-a încasat pentru anumite reparaţii, pe care însă nu le-a mai făcut, dar măcar i-a înapoiat omului, maşina.

În luna septembrie, mecanicul a crescut miza şi l-a înşelat pe un client cu 30.000 de lei.

A procedat ca în primul caz: i-a oprit maşina pentru reparaţii, dar nu i-a mai înapoiat-o.

Trei luni mai târziu, în decembrie 2022, victima mecanicului a fost un bărbat din Maramureş.

Acesta şi-a lăsat autoturismul la service, dar mecanicul a plecat cu el, cauzându-i proprietarului un prejudiciu de 22.400 de lei.

Tot în decembrie, acelaşi bărbat a încasat 12.500 de lei de la un client, căruia trebuia să îi modifice maşina, doar că a plecat şi cu banii primiţi şi cu autotursimul respectiv.

În acest caz, paguba se ridică la 31.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Premieră, la Spitalul CFR Timişoara! Curs special pentru învăţarea posturilor corecte care să prevină afectarea coloanei vertebrale

Poliţiştii bihoreni l-au capturat, în cele din urmă pe individ şi au deschis, pe numele lui, un dosar penal pentru înşelăciune în formă continuată.

“În urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Furturi de Autovehicule au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 42 de ani, din comuna Ceica, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată (5 acte materiale)”, anunţă IPJ Bihor.

Prejudiciul total cauzat de acest bărbat se ridică la 111.000 lei.

Poliţiştii au informaţii conform cărora una dintre maşinile furate de mecanicul auto a fost vândută la o firmă de dezmembrări auto, cu suma de 4.500 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.