Skip to main content

Mână criminală sau accident? Resturile unui cocktail molotov, găsite în apropierea unui utilaj incendiat

Polițiștii au deschis o anchetă după ce un utilaj de deszăpezire a luat foc, în curtea unei societăți comerciale.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 22:20. Personalul de pază al firmei a observat un incendiu la un utilaj de deszăpezire, parcat în incinta punctului de lucru din Petroșani, și a intervenit rapid, stingând incendiul fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale semnificative.

Polițiștii hunedoreni s-au sesizat din oficiu și au început o anchetă în acest caz. La fața locului, oamenii legii au descoperit resturi dintr-un cocktail molotov. Totodată, anchetatorii au descoperit sub cabina utilajului, cabluri electrice arse în urma unui scurtcircuit electric.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la o distanță de aproximativ 3 metri față de  utilajul de deszăpezire, a fost identificat un recipient din sticlă, spart, precum și un obiect textil care prezenta urme de carbonizare. De asemenea, pe șasiul utilajului, sub cabină, au fost identificate mai multe fire electrice având izolația parțial topită, din cercetările efectuate până în prezent stabilindu-se că urmele de carbonizare ale firelor electrice sunt specifice unui scurtcircuit electric”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză,  a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de distrugere din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și pentru luarea măsurilor legale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.