Skip to main content

Mână criminală sau accident? Resturile unui cocktail molotov, găsite în apropierea unui utilaj incendiat

Polițiștii au deschis o anchetă după ce un utilaj de deszăpezire a luat foc, în curtea unei societăți comerciale.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 22:20. Personalul de pază al firmei a observat un incendiu la un utilaj de deszăpezire, parcat în incinta punctului de lucru din Petroșani, și a intervenit rapid, stingând incendiul fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale semnificative.

Polițiștii hunedoreni s-au sesizat din oficiu și au început o anchetă în acest caz. La fața locului, oamenii legii au descoperit resturi dintr-un cocktail molotov. Totodată, anchetatorii au descoperit sub cabina utilajului, cabluri electrice arse în urma unui scurtcircuit electric.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la o distanță de aproximativ 3 metri față de  utilajul de deszăpezire, a fost identificat un recipient din sticlă, spart, precum și un obiect textil care prezenta urme de carbonizare. De asemenea, pe șasiul utilajului, sub cabină, au fost identificate mai multe fire electrice având izolația parțial topită, din cercetările efectuate până în prezent stabilindu-se că urmele de carbonizare ale firelor electrice sunt specifice unui scurtcircuit electric”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză,  a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii  de distrugere din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și pentru luarea măsurilor legale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.