Skip to main content

Magia muzicii și a dansului se împletesc într-un spectacol fascinant, la Timișoara! De la balet, la dansuri latino, de la ritmuri moderne, la dansuri de societate, toate în cadrul evenimentului „Povestea Noastră”

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team invită timișorenii la spectacolul „Povestea noastră”.

Evenimentul unic va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30, în Piața Sf. Gheorghe din Timișoara.

„Povestea Noastră” este un colaj spectaculos de momente de dans, de toate tipurile, acompaniate de melodii din desene animate și piese celebre care spun povestea tuturor sau o poveste în care fiecare se poate regăsi cu ușurință.

De la grația baletului, la energia vibrantă a dansurilor latino, de la ritmurile moderne, la farmecul dansurilor de societate, fiecare moment din acest spectacol este creat pentru a aduce bucurie și inspirație.

Fiecare dans este o mică poveste, un fragment dintr-un univers de emoții și trăiri. Tinerii dansatorii va purta publicul printr-o călătorie plină de ritm și culoare, demonstrând nu doar tehnica impecabilă, dar și pasiunea care stă la baza fiecărui pas de dans.

 „Suntem extrem de entuziasmați să aducem „Povestea Noastră” în fața publicului timișorean. Acest spectacol este o celebrare a călătoriei noastre ca dansatori, a efortului, pasiunii și dedicării care ne-au transformat din începători timizi în performeri încrezători. Vrem să împărtășim această poveste cu toți cei care ne-au susținut de-a lungul drumului și să inspirăm noi generații de dansatori”, a declarat Diana Avram, antrenor la Clubul de Dans Sportiv Magnum Team.

Prin dansurile prezentate, sportivii vor povesti despre primele lecții, despre momentele de ezitare și despre triumfurile obținute cu multă muncă și perseverență. Vor arăta cum fiecare dintre ei a evoluat, a înflorit și s-a transformat, asemenea unui fluture care iese din crisalidă și își întinde aripile pentru prima dată.

Acest spectacol este o celebrare a diversității și frumuseții dansului, un mod prin care dorim să împărtășim bucuria și emoția dansului cu întreaga comunitate„, spune, la rândul său, Raul Avram, antrenor la Magnum Team.

La spectacolul ”Povestea noastră” intrarea publicului este liberă.

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team este dedicat promovării artei dansului și dezvoltării talentelor dansatorilor de toate vârstele. Prin spectacole, competiții și cursuri de dans, clubul își propune să inspire și să aducă bucurie în comunitate prin frumusețea și pasiunea dansului.

Clubul de Dans Sportiv Magnum Team se pregătește pentru ca în acestă toamnă, în 15 septembrie, să aducă la Timișoara elita dansului sportiv prin organizarea Campionatului Mondial de Dans Sportiv.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.