Skip to main content

Lupul, paznic la oi! Un cioban este acuzat că a furat 79 de oi de care trebuia să aibă grijă. Prejudiciul e de 120.000 de lei

Un cioban, cu ajutorul unui prieten, a furat 79 de oi de la o stână, creând un prejudiciu de aproximativ 120.000 de lei.

Polițiștii au dispus ieri, reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 69 de ani, din localitatea Burzuc, județul Bihor și față de un altul de 35 de ani, din localitatea Gepiș. Cei doi bărbați sunt cercetați acum pentru furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 17 – 23 decembrie 2023, bărbatul de 69 de ani ar fi sustras 79 de ovine, pe care fusese angajat să le păzească, dintr-un staul de ovine, amenajat pe terenul proprietate personală a unui bărbat de 48 de ani, din comuna Pocola, județul Bihor. Totodată, bărbatul de 35 de ani ar fi transportat oile sustrase până la domiciliul său din localitatea Gepiș. Prejudiciul astfel cauzat a fost estimat la 120.000 de lei”, transmite IPJ Bihor.

Pe parcursul cercetărilor, în data de 17 ianuarie, polițiștii bihoreni au efectuat două percheziții domiciliare în localitatea Gepiș, în urma cărora au recuperate 52 dintre ovine.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.