Skip to main content

Locul care le poartă ghinion șoferilor! Ce au pățit zeci de conducători auto?

Au crezut că norocul e de partea lor, dar n-a fost așa! Au mizat pe șansă și s-au ars! Vorbim de zeci de șoferi care în weekend au fost sancționați de polițiști.

Totul pentru că au parcat unde nu trebuia. Aceștia și-au lăsat mașinile pe pistele de biciclete amenajate de Primărie în centrul orașului, în special pe cea de pe str. Gheorghe Lazăr.

CITEȘTE ȘI: Migranţi, luaţi „la ocazie”, opriţi în vama Cenad!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în aceste zile pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care au oprit sau staționat cu autovehiculele pe pistele de biciclete nou amenajate de Primăria Municipiului Timișoara în zona centrală, și în special pe pistele de pe str. Gheorghe Lazăr. Astfel, în acest weekend, au fost aplicate numai pe această stradă un număr de 27 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care și-au parcat mașinile pe pista special amenajată pentru circulația vehiculelor pe două roți”, au transmis polițiștii locali.

La nivelul municipiului Timișoara, în luna august, au fost aplicate peste 120 de sancțiuni conducătorilor auto care au fost depistați cu mașinile pe pistele de biciclete din oraș, în unele situații autovehiculele fiind și ridicate.

Sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor referitoare la oprirea și staționarea pe pistele pentru bicicliști sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

CITEȘTE ȘI: Vitezomanii, arși la buzunare! Polițiștii au împărțit sute de amenzi, în weekend!

Persoanele care observă autovehicule parcate pe pistele amenajate în oraș pentru circulația bicicliștilor pot sesiza aceste aspecte la numărul de telefon special înființat 0356.913.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.