Skip to main content

Locul care le poartă ghinion șoferilor! Ce au pățit zeci de conducători auto?

Au crezut că norocul e de partea lor, dar n-a fost așa! Au mizat pe șansă și s-au ars! Vorbim de zeci de șoferi care în weekend au fost sancționați de polițiști.

Totul pentru că au parcat unde nu trebuia. Aceștia și-au lăsat mașinile pe pistele de biciclete amenajate de Primărie în centrul orașului, în special pe cea de pe str. Gheorghe Lazăr.

CITEȘTE ȘI: Migranţi, luaţi „la ocazie”, opriţi în vama Cenad!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în aceste zile pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care au oprit sau staționat cu autovehiculele pe pistele de biciclete nou amenajate de Primăria Municipiului Timișoara în zona centrală, și în special pe pistele de pe str. Gheorghe Lazăr. Astfel, în acest weekend, au fost aplicate numai pe această stradă un număr de 27 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care și-au parcat mașinile pe pista special amenajată pentru circulația vehiculelor pe două roți”, au transmis polițiștii locali.

La nivelul municipiului Timișoara, în luna august, au fost aplicate peste 120 de sancțiuni conducătorilor auto care au fost depistați cu mașinile pe pistele de biciclete din oraș, în unele situații autovehiculele fiind și ridicate.

Sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor referitoare la oprirea și staționarea pe pistele pentru bicicliști sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

CITEȘTE ȘI: Vitezomanii, arși la buzunare! Polițiștii au împărțit sute de amenzi, în weekend!

Persoanele care observă autovehicule parcate pe pistele amenajate în oraș pentru circulația bicicliștilor pot sesiza aceste aspecte la numărul de telefon special înființat 0356.913.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.

Liberalii din Timiş îi cer lui Fritz să publice istoricul proceselor cu mafia imobiliară pe care şi le asumă

Victoriile pe bandă rulantă anunţate de Dominic Fritz în lupta pentru recuperarea patrimoniului sunt, în realitate, sentinţe dat în procese începute pe vremea administraţiilor Robu sau Ciuhandu.