Skip to main content

Leii din Banat joacă pe teren propriu următorul meci din Alpe Adria Cup! SCM Timișoara vs. BC Viena are loc miercuri

Baschetbaliștii timișoreni joacă pe teren propriu în etapa a IX-a din sezonul regular al Alpe Adria Cup. Ei înfruntă BC GGMT Viena, miercuri, 24 ianuarie, de la ora 18.30, la sala Constantin Jude.

SCM Timișoara și-a asigurat locul I în Grupa B și calificarea în Final Four, după succesul de săptămâna trecută, 107-77, în Cehia, cu BC Geosan Kolin. Alb-violeții au șapte victorii și o singură înfrângere.

Austriecii sunt finaliștii celei mai recente ediții a Alpe Adria Cup. Turneul final al precedentului sezon a avut loc chiar la Viena. Adversarii timișorenilor au trei victorii, patru înfrângeri și une meci restant, păstrând șanse la locul secund, care duce și el în Final Four.

„Pentru noi, în clasament, acest meci nu are nicio miză, dar pentru Viena are. Pentru noi, miza este că jucăm acasă, în fața suporterilor noștri și nu putem să ne gândim la altceva decât la victorie.” Dragan Petricevic, antrenor principal SCM Timișoara.

BC Viena, vicecampioană a Austriei, are doi americani și trei croați în lot. Prin aceștia din urmă se află și Ivan Siriscevic, extremă care a evoluat pentru echipa noastră în sezonul 2011/2012.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.