Skip to main content

Leii din Banat joacă acasă, în penultima etapă din faza secundă a Ligii Naționale, împotriva celor de la SCM U Craiova!

SCM Timișoara primește vizita formației SCM U Craiova, în runda a 25-a. Meciul are loc astăzi, de la ora 19.00, la sala Constantin Jude.

Cele două grupări sunt despărțite de două puncte în clasament. Craiovenii sunt lideri în Grupa 11-18 (cu 22 de puncte), iar echipa timișoreană se află pe locul al patrulea (20 puncte).

Alb-violeții s-au mai întâlnit de două ori cu gruparea din Craiova, în acest sezon, și au câștigat de fiecare dată. Ambele victorii s-au înregistrat în deplasare. Primul meci a fost la 15 septembrie 2023, în Cupa României, 70-67, iar al doilea la 10 februarie, 80-66, în Liga Națională.

SCM Timișoara nu a mai jucat acasă de la 3 februarie, când a fost o victorie cu CSM Petrolul Ploiești, 89-75. De atunci încoace, timișorenii au disputat șapte meciuri pe teren străin, în trei țări (România, Slovenia, Austria). Patru au contat pentru Liga Națională, iar trei pentru Alpe Adria Cup, inclusiv finala competiției.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.