Kinga Târlea (USR PLUS), candidat la Camera Deputaților: ”Este momentul nostru, al oamenilor cinstiți şi capabili, să schimbăm în bine toată România” (P)

Kinga Târlea este unul dintre acei români care a simțit nevoia să nu stea deoparte și să se implice civic atunci când guvernarea de atunci a dat semne că îndreaptă cursul României într-o direcție periculoasă.

La începutul anului 2017, odată cu infama OUG 13, s-a alăturat grupului Rezistența și a pus umărul, alături de ceilalți membri, la acțiuni, proteste, evenimente și inițiative precum Fără penali în funcții publice și Oameni noi în politică.

Are 39 de ani, este licențiata în științe economice și activează în domeniul managementului calității. Pasul spre politică a fost unul natural și a venit după o perioadă de implicare directă în Platforma civică RO100, unde a luat parte la realizarea unor evenimente din sfera educațională și socială.Astfel, odată cu înființarea partidului PLUS, în decembrie 2018, a devenit unul dintre membrii reprezentativi, în prezent fiind coordonator regional pe regiunea Vest și membru în Consiliul Național al PLUS.  Este un fin observator al sistemului de justiție din România și consideră că avem datoria de a combate corupția de la firul ierbii.

”Majoritatea dintre noi cunoaștem cel puțin un caz de corupție, cu sentință definitivă, în care există un prejudiciu financiar produs bugetului statului, adică nouă, și cu toate că există o hotărâre judecătorească definitivă care stabilește valoarea prejudiciului, acesta a fost recuperat fie doar parțial, ori poate chiar deloc. În România, după executarea unor pedepse cu închisoarea, marii corupți dispun în continuare de putere financiară. Un stat european, cu o justiție independentă, ar trebui să descurajeze actul de corupție și să urmărească linia descrisă de „crime does not pay” – criminalitatea nu aduce venituri”, spune Kinga Târlea.

Deși a trăit ani buni în străinătate, s-a reîntors pentru a-și crește fetița în cel mai potrivit loc de pe pământ, țara natală.

Este momentul nostru, al oamenilor cinstiți şi capabili, să schimbăm în bine toată România”, spune Kinga.

O veți putea vota pe Kinga în 6 decembrie pe lista de propuneri a USR-PLUS la Camera Deputaților.

Comandat de: PLUS TIMIŞ

Executat de: SC Vest Image Production SRL

CMF: 11200033

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.