Kinga Târlea (USR PLUS), candidat la Camera Deputaților: ”Este momentul nostru, al oamenilor cinstiți şi capabili, să schimbăm în bine toată România” (P)

Kinga Târlea este unul dintre acei români care a simțit nevoia să nu stea deoparte și să se implice civic atunci când guvernarea de atunci a dat semne că îndreaptă cursul României într-o direcție periculoasă.

La începutul anului 2017, odată cu infama OUG 13, s-a alăturat grupului Rezistența și a pus umărul, alături de ceilalți membri, la acțiuni, proteste, evenimente și inițiative precum Fără penali în funcții publice și Oameni noi în politică.

Are 39 de ani, este licențiata în științe economice și activează în domeniul managementului calității. Pasul spre politică a fost unul natural și a venit după o perioadă de implicare directă în Platforma civică RO100, unde a luat parte la realizarea unor evenimente din sfera educațională și socială.Astfel, odată cu înființarea partidului PLUS, în decembrie 2018, a devenit unul dintre membrii reprezentativi, în prezent fiind coordonator regional pe regiunea Vest și membru în Consiliul Național al PLUS.  Este un fin observator al sistemului de justiție din România și consideră că avem datoria de a combate corupția de la firul ierbii.

”Majoritatea dintre noi cunoaștem cel puțin un caz de corupție, cu sentință definitivă, în care există un prejudiciu financiar produs bugetului statului, adică nouă, și cu toate că există o hotărâre judecătorească definitivă care stabilește valoarea prejudiciului, acesta a fost recuperat fie doar parțial, ori poate chiar deloc. În România, după executarea unor pedepse cu închisoarea, marii corupți dispun în continuare de putere financiară. Un stat european, cu o justiție independentă, ar trebui să descurajeze actul de corupție și să urmărească linia descrisă de „crime does not pay” – criminalitatea nu aduce venituri”, spune Kinga Târlea.

Deși a trăit ani buni în străinătate, s-a reîntors pentru a-și crește fetița în cel mai potrivit loc de pe pământ, țara natală.

Este momentul nostru, al oamenilor cinstiți şi capabili, să schimbăm în bine toată România”, spune Kinga.

O veți putea vota pe Kinga în 6 decembrie pe lista de propuneri a USR-PLUS la Camera Deputaților.

Comandat de: PLUS TIMIŞ

Executat de: SC Vest Image Production SRL

CMF: 11200033

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.