Skip to main content

Jandarmul dispărut de la Timişoara, căutat cu scafandri! A fost dat în urmărire naţională

Este a treia zi de când Mădălin Nisipeanu, jandarmul de 23 de ani din Timişoara, este căutat fără încetare.

Tânărul a petrecut duminică noaptea, în mai multe baruri din Complexul Studenţesc, iar ultima data a fost văzut la Like Pub, în compania unor prieteni.

CITEŞTE ŞI: Revoltător! Un director de școală le trimitea elevilor, poze cu el dezbrăcat și le cerea fetelor să întrețină relații sexuale

A plecat spre casă, în jurul orei 4:30, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut.

Disperată, familia a anunţat dispariţia lui, iar poliţiştii din Timişoara au început căutările.

Se iau în calcul toate variantele posibile, inclusive cea a sinuciderii, motiv pentru care a fost solicitat şi ajutorul celor de la ISU Banat.

Sunt patru scafandri cu două bărci, care îl caută pe Mădălin pe cursul râului Bega, însă până acum, nu există niciun indiciu concludent.

“În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea depistării tânărului de 23 de ani, are în data de 16 februarie ar fi plecat din zona Complexului Studenţesc, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. Acesta a fost dat în urmărire naţională”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

madalin nisipeanu

CITEŞTE ŞI: Elev atacat în curtea şcolii, de doi tâlhari! Băiatul a fost imobilizat, de unul dintre agresori

În paralel, se cere şi ajutorul populaţiei, astfel că cine are informaţii care ar putea duce la găsirea lui Mădălin, sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată Secţie de Poliţie.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.