Skip to main content

Întreruperi de apă și presiune scăzută, în Timișoara și județ, până la mijlocul săptămânii viitoare! Aquatim anunță noi lucrări

Aquatim anunță o serie de lucrările în perioada 27-29 noiembrie, astfel că în multe cazuri apa de la robinete va fi oprită complet, sau presiunea va fi scăzută.

Mâine, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu între străzile Aurel Popovici și Popa Șapcă, Martin Luther, Popa Șapcă, Piața Ionel I.C. Brătianu, Piața Țepeș Vodă și la restaurantul Curtea Berarilor.

Tot luni, între orele 8-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă, pe porțiunea dintre străzile Ciocârliei și Tazlău.

De asemenea, pe 27 noiembrie, între orele 9-16, în Giroc se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanului. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Neptun, Ecoului, Visului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Cometei, Arțarului, Alunului, Frasinului, Uranus, Pluto, Jupiter, Rachetei, Cosmos, Gării, Satelitului, Aștrilor, Cupidon, Gândului și Speranței.

Marți, 28 noiembrie, între orele 8-10, în Buziaș, pe strada Eroilor, va avea loc o intervenție la rețeaua de apă. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

În perioada 27-29 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Pișchia se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Tot între 27-29 noiembrie, zilnic între orele 8-14, presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.