Intervenţie de urgenţă a pompierilor! Un garaj a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la o locuinţă

S-a dat alarma în această după amiază, în Timiş! Pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru stingerea unui incendiu.

CITEŞTE ŞI: Un bulevard central din Timișoara va purta numele Regelui Mihai I! Când va avea loc schimbarea?

Un garaj a fost cuprins de flăcări, care s-au extins şi la casa din apropiere. Două autospeciale şi mai mulţi pompieri au ajuns la faţa locului pentru a lichida incendiul. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o anexă (garaj), în localitatea Sânnicolau Mare, strada Cluj. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 6 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la anexă, aproximativ 100 mp și s-a extins la casa de locuit, afectând aproximativ 6 mp din acoperiș”, spun reprezentanţii ISU Banat. 

CITEŞTE ŞI: Primarul Timișoarei pune piciorul în prag! Va micşora salariile unor funcţionari de a căror activitate este nemulţumit

În garaj se aflau două autoturisme, care au fost însă evacuate de proprietar până la sosirea echipajelor de intervenție astfel că nu au fost afectate de incendiu.

{gallery}incendiu sannicolau mare{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.