Skip to main content

Intervenţie de urgenţă a pompierilor! Un garaj a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la o locuinţă

S-a dat alarma în această după amiază, în Timiş! Pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru stingerea unui incendiu.

CITEŞTE ŞI: Un bulevard central din Timișoara va purta numele Regelui Mihai I! Când va avea loc schimbarea?

Un garaj a fost cuprins de flăcări, care s-au extins şi la casa din apropiere. Două autospeciale şi mai mulţi pompieri au ajuns la faţa locului pentru a lichida incendiul. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o anexă (garaj), în localitatea Sânnicolau Mare, strada Cluj. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 6 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la anexă, aproximativ 100 mp și s-a extins la casa de locuit, afectând aproximativ 6 mp din acoperiș”, spun reprezentanţii ISU Banat. 

CITEŞTE ŞI: Primarul Timișoarei pune piciorul în prag! Va micşora salariile unor funcţionari de a căror activitate este nemulţumit

În garaj se aflau două autoturisme, care au fost însă evacuate de proprietar până la sosirea echipajelor de intervenție astfel că nu au fost afectate de incendiu.

{gallery}incendiu sannicolau mare{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.