Skip to main content

Intervenție contracronometru pentru salvarea unei femei care și-a prins piciorul într-un utilaj agricol

Pompierii au intervenit în această după amiază pentru salvarea unei femei care și-a prins piciorul într-un utilaj agricol.

Incidentul s-a petrecut în orașul Sebiș din județul Arad.

La sosirea echipajului de intervenție, victima, o femeie în vârstă de 55 de ani, era conștientă și cooperantă.

Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit în această după-amiază, în jurul orei 14:15, în orașul Sebiș, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SAJ pentru salvarea unei persoane care avea membrul inferior stâng prins într-un utilaj agricol”, transmite ISU Arad.

Pompierii au acționat pentru deblocarea acesteia, ulterior fiind preluată de echipajul SAJ care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.