Skip to main content

Întâlnire între președintele CCIA Timiș și ambasadorul Republicii Populare Chineze în România!

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

În cursul zilei de astăzi, delegația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș condusă de președintele CCIAT Florica Chiriță a fost invitată la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze din București la o întâlnire de lucru cu E.S. Domnul Han Chunlin, Ambasador.

După o prezentare succintă a principalilor indicatori economici ai Județului Timiș, a activității CCIAT și a istoricului relațiilor de colaborare cu entități din China, a fost discutată și convenită o agendă de lucru comună pentru perioada care urmează.

Astfel, au fost stabilite următoarele:.

  • Organizarea unei misiuni economice timișene de vizitare a CIIE Import Expo Shanghai 2023 (7-11 noiembrie), cel mai mare târg multisectorial de profil din lume;
  • Găzduirea la CRAFT în 28 mai a unui eveniment de prezentare a Târgului Shanghai 2023;
  • Organizarea la CRAFT în cursul anului 2024 a unei expoziții solo de produse din China.

Totodată, în contextul “Timișoara, capitală culturală europeană”, Președintele CCIAT a propus ca delegațiile culturale chineze care vizitează anul acesta orașul să aibă și o componentă de business, caz în care pot fi organizate forumuri de afaceri și întâlniri de tip B2B.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.