Skip to main content

Întâlnire cu rafinamentul! Delegație din Timiş, la Salonul de Vinuri Belgrad, cu sprijinul CCIAT

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană s-a aflat la Belgrad unde a vizitat Salonul Internațional de Vinuri – Belgrade Wine Salon, desfășurat în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel.

Reprezentanții celor 10 companii participante au avut ocazia de a descoperi arta și savoarea vinului, de la cei mai buni producători de vin din lume, din 120 de crame din 20 de țări diferite, dar și de a participa la două evenimente exclusiviste: Wine Masters – care a reunit unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top; Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde au fost prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline premiați în întreaga lume.

CITEŞTE ŞI: Cutremurător! A fost găsit încă un bilet de adio al fetelor care s-au aruncat în gol, de la 20 de metri! Ce mesaj au lăsat copilele, înainte de a recurge la gestul extrem?

În prima zi a vizitei, companiile timișene au fost întâmpinate de Slavomir Cirović, Director al Agenției In Vino, organizatorul evenimentului, pentru prezentarea Salonului și discuții privind piața de vinuri.

Din delegația timișeană au făcut parte Darius Georgiu, vicepreședinte CCIAT, Radu Ticiu, președinte al Secțiunii Electro& IT și membru în Colegiul de Conducere a CCIAT şi reprezentanţi ai mai multor firme membre din diverse domenii de activitate.

„Un spectacol, Salonul internațional de vinuri de la Belgrad! Gusturi alese, vinuri de mare clasă, ulei de măsline de calitate superioară, brânzeturi lucrate, totul la superlativ!”, a spus Darius Georgiu, vicepreședintele CCIAT.

Misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon a fost organizată la recomandarea Ambasadorului Serbiei în România, E.S. Ștefan TOMAŠEVIĆ, la întâlnirea cu Florica Chiriţă, președintele CCIAT, care a avut loc la București, în data de 15 septembrie și unde a fost stabilită agenda de lucru pentru perioada următoare, cu acțiuni și evenimente concrete care să răspundă cerințelor și interesului de colaborare a celor două comunități de afaceri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.