Skip to main content

Întâlnire cu rafinamentul! Delegație din Timiş, la Salonul de Vinuri Belgrad, cu sprijinul CCIAT

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană s-a aflat la Belgrad unde a vizitat Salonul Internațional de Vinuri – Belgrade Wine Salon, desfășurat în decorul elegant al Hyatt Regency Hotel.

Reprezentanții celor 10 companii participante au avut ocazia de a descoperi arta și savoarea vinului, de la cei mai buni producători de vin din lume, din 120 de crame din 20 de țări diferite, dar și de a participa la două evenimente exclusiviste: Wine Masters – care a reunit unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top; Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde au fost prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline premiați în întreaga lume.

CITEŞTE ŞI: Cutremurător! A fost găsit încă un bilet de adio al fetelor care s-au aruncat în gol, de la 20 de metri! Ce mesaj au lăsat copilele, înainte de a recurge la gestul extrem?

În prima zi a vizitei, companiile timișene au fost întâmpinate de Slavomir Cirović, Director al Agenției In Vino, organizatorul evenimentului, pentru prezentarea Salonului și discuții privind piața de vinuri.

Din delegația timișeană au făcut parte Darius Georgiu, vicepreședinte CCIAT, Radu Ticiu, președinte al Secțiunii Electro& IT și membru în Colegiul de Conducere a CCIAT şi reprezentanţi ai mai multor firme membre din diverse domenii de activitate.

„Un spectacol, Salonul internațional de vinuri de la Belgrad! Gusturi alese, vinuri de mare clasă, ulei de măsline de calitate superioară, brânzeturi lucrate, totul la superlativ!”, a spus Darius Georgiu, vicepreședintele CCIAT.

Misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon a fost organizată la recomandarea Ambasadorului Serbiei în România, E.S. Ștefan TOMAŠEVIĆ, la întâlnirea cu Florica Chiriţă, președintele CCIAT, care a avut loc la București, în data de 15 septembrie și unde a fost stabilită agenda de lucru pentru perioada următoare, cu acțiuni și evenimente concrete care să răspundă cerințelor și interesului de colaborare a celor două comunități de afaceri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.