Skip to main content

Cartea junglei, spectacolul lui Răzvan Mazilu, va avea șase reprezentații de Crăciun, la Teatrul German!

Teatrul German de Stat vă așteaptă la un Crăciun special alături de unul dintre dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul său – Cartea junglei, de Rudyard Kipling, în regia lui Răzvan Mazilu.

Astfel, în 21, 22  și 26 decembrie, în fiecare zi de la ora 11.00 și de la 19.30, publicul îl poate însoți în aventurile sale, cu mic și cu mare, pe puiul de om Mowgli, să danseze cu ursul Baloo, să alerge prin junglă împreună cu Akela și Raksha, să cânte cu vulturii gotici, sau să lupte vitejește cu vicleanul șarpe Kaa, ori cu înfiorătorul tigru Shere Khan.

Magia spectacolului  este oferită de jocul inegalabil al actorilor și actrițelor TGST,  de scenografia plină de culoare semnată de Dragoș Buhagiar, de muzica live deopotrivă antrenantă și plină de emoție interpretată de Grigore Teodorescu și de Nadayana, toate aduse laolaltă de regia lui Răzvan Mazilu.

Cu: Ștefan Bogdan (invitat), David Săracu (invitat), Marc Illich, Daniela Török, Dana Borteanu, Bülent Özdil, Rareș Hontzu, Franz Kattesch, Isolde Cobeţ, Harald Weisz, Darius Ardelean (invitat), Luca Graziano Marcu (invitat), Boris Gaza, Isa Berger, Richard Hladik, Oana Vidoni, Olga Török, Radu Brănici, Robert Bogdanov-Schein, Maria Lupoian (invitat), Lara Mazilu (invitat), Andreea Farcaș, Andreea Mihalic (invitat), Alina Mihai (invitat), Darius Agrima (invitat), Olga Sfetcu (invitat), Gustavo Ferreira (invitat), Teodor Pătrașcu (invitat), Alexandru Pîntea (invitat) Serigu Mihalic (invitat), Raisa Kadar (invitat)

Percuție: Sorina Savii (invitat) • Hang: Nadayana (invitat) • Decorul și costumele: Dragoș Buhagiar (invitat) • Cu participarea: Ioana Popescu • Video: Andrei Cozlac (invitat) • Light design: Dragoș Buhagiar (invitat), Alin Popa (invitat) • Producția muzicală: Alexei Țurcan (invitat) •  Asistența de regie: Oana Vidoni • Asistența de coregrafie: Hellen Ganser (invitat) •  Asistența de scenografie: Ioana Popescu • Pregătirea muzicală: Roxana Ardeleanu (invitat) •  Regia tehnică: Costinel Stănescu •  Machiaj: Bojita Ilici •  Coordonator copii: Isolde Cobeţ

Spectacolul se adresează tuturor celor care au vârsta peste 6 ani și beneficiază de supratitrare în limba română. Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului sau online, de pe platforma Entertix.

Mai multe informații: https://www.teatrulgerman.ro/ro/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.