Skip to main content

Cartea junglei, spectacolul lui Răzvan Mazilu, va avea șase reprezentații de Crăciun, la Teatrul German!

Teatrul German de Stat vă așteaptă la un Crăciun special alături de unul dintre dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul său – Cartea junglei, de Rudyard Kipling, în regia lui Răzvan Mazilu.

Astfel, în 21, 22  și 26 decembrie, în fiecare zi de la ora 11.00 și de la 19.30, publicul îl poate însoți în aventurile sale, cu mic și cu mare, pe puiul de om Mowgli, să danseze cu ursul Baloo, să alerge prin junglă împreună cu Akela și Raksha, să cânte cu vulturii gotici, sau să lupte vitejește cu vicleanul șarpe Kaa, ori cu înfiorătorul tigru Shere Khan.

Magia spectacolului  este oferită de jocul inegalabil al actorilor și actrițelor TGST,  de scenografia plină de culoare semnată de Dragoș Buhagiar, de muzica live deopotrivă antrenantă și plină de emoție interpretată de Grigore Teodorescu și de Nadayana, toate aduse laolaltă de regia lui Răzvan Mazilu.

Cu: Ștefan Bogdan (invitat), David Săracu (invitat), Marc Illich, Daniela Török, Dana Borteanu, Bülent Özdil, Rareș Hontzu, Franz Kattesch, Isolde Cobeţ, Harald Weisz, Darius Ardelean (invitat), Luca Graziano Marcu (invitat), Boris Gaza, Isa Berger, Richard Hladik, Oana Vidoni, Olga Török, Radu Brănici, Robert Bogdanov-Schein, Maria Lupoian (invitat), Lara Mazilu (invitat), Andreea Farcaș, Andreea Mihalic (invitat), Alina Mihai (invitat), Darius Agrima (invitat), Olga Sfetcu (invitat), Gustavo Ferreira (invitat), Teodor Pătrașcu (invitat), Alexandru Pîntea (invitat) Serigu Mihalic (invitat), Raisa Kadar (invitat)

Percuție: Sorina Savii (invitat) • Hang: Nadayana (invitat) • Decorul și costumele: Dragoș Buhagiar (invitat) • Cu participarea: Ioana Popescu • Video: Andrei Cozlac (invitat) • Light design: Dragoș Buhagiar (invitat), Alin Popa (invitat) • Producția muzicală: Alexei Țurcan (invitat) •  Asistența de regie: Oana Vidoni • Asistența de coregrafie: Hellen Ganser (invitat) •  Asistența de scenografie: Ioana Popescu • Pregătirea muzicală: Roxana Ardeleanu (invitat) •  Regia tehnică: Costinel Stănescu •  Machiaj: Bojita Ilici •  Coordonator copii: Isolde Cobeţ

Spectacolul se adresează tuturor celor care au vârsta peste 6 ani și beneficiază de supratitrare în limba română. Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului sau online, de pe platforma Entertix.

Mai multe informații: https://www.teatrulgerman.ro/ro/

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.