Skip to main content

Înotătorii Politehnicii Timișoara se pregătesc la Kranevo pentru noul sezon competițional!

Lotul de natație al Clubului Sportiv Universitar Politehnica Timișoara se află, timp de 10 zile, într-un stagiu de pregătire centralizat în stațiunea Kranevo, aflată în Bulgaria, la malul Mării Negre.

Înotătorii politehniști au parte de zile intense de pregătire, în perspectiva unui nou sezon important va începe în luna septembrie și care promite numeroase medalii naționale aduse Timișoarei.  

În total sunt 12 sportivi în stagiul centralizat din Bulgaria, pregătiți de Sabin Avram, antrenorul secției de natație de la CSU Poli.

Este un cantonament de început de sezon, prin care facem reacomodarea la efort. Revenim, treptat, la intensitatea și densitatea perioadei în care ne antrenăm zilnic și suntem în ritmul competițiilor naționale. Avem în vizor următorul sezon, în care primul mare obiectiv este calificarea la Campionatul European din bazin scurt, care va avea loc în luna decembrie, la Otopeni”, a declarat Sabin Avram, antrenorul secției de natație a CSU Politehnica Timișoara.

Cei 12 înotători de la CSU Politehnica Timișoara au parte de sesiuni intense de antrenament. Sunt programate, zilnic, câte două antrenamente. Unul dintre ele are loc în prima parte a zilei, timp de două ore, iar celălalt după-amiază, de aproximativ o oră și jumătate. O dată la două zile, înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara fac câte un antrenament în sala de forță.

În plus, condițiile de recreere din timpul liber sunt excelente – plajă la aproximativ 50 de metri de locație, terapie cu aerosoli marini, briză, soare etc. Este o destinație preferată de pregătire centralizată nu doar pentru numeroase cluburi din România, dar și din alte țări europene. 

Conform calendarului competițional, începutul noului sezon de înot are loc în luna septembrie a fiecărui an și durează până în luna august.

În stagiunea recent încheiată, secția de natație de la CSU Politehnica a adus, la Timișoara, șase medalii la campionatele naționale și alte șase la Cupa României. În plus, în cadrul competițiilor naționale desfășurate în bazin scurt, au fost cucerite alte opt medalii. Totodată, CSU Politehnica Timișoara a fost reprezentată de Emil Dăncăneț la Campionatele Mondiale Universitare desfășurate în China, la Chengdu, care a făcut parte din lotul de natație al României.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.