Skip to main content

Înnebunit de gelozie! Un bărbat s-a dus cu toporul acasă la fosta iubită, a distrus totul și i-a luat la bătaie pe femeie și pe tatăl acesteia

Scandal îngrozitor provocat de un bărbat de 32 de ani! Acesta s-a dus acasă la fosta concubină, înarmat cu un topor, a distrus tot ce i-a stat în cale, după care a luat-o la bătaie pe acesta și pe tatăl femeii.

Incidentul s-a petrecut în municipiul Arad. Polițiștii au fost alertați prin 112, iar la fața locului a fost direcționat și un echipaj de jandarmi.

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost solicitați de o patrulă a Inspectroatului Județean de Jandarmi Arad, la un scandal în familie, pe strada Caisului din municipiu. Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 32 de ani, din Arad, ar fi intrat într-un imobil, fără acordul proprietarului, unde și-ar fi agresat fizic fosta concubină și pe proprietarul imobilului. Totodată, bărbatul ar fi distrus cu un topor, un corp de mobilă și un geam al locuinței”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru lovirea sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.