INCREDIBIL Ce a putut face un tânăr în tramvaiul 4?

În Timişoara, călătoria cu tramvaiul 4 nu este deloc liniştită!

Seara trecută, un tânăr a ignorat toate regulile de conduită, dar şi legea şi a fumat în tramvai. Acesta a fost prins de poliţiştii locali, iar pentru tupeul său, s-a ales şi cu o amendă.

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în zona Traian, au sancționat în jurul orei 21.40, un tânăr de 21 de ani, din Timișoara, care a fost surprins fumând în tramvaiul nr. 4, între stațiile Prefectură și Piața Traian”, spun reprezentaţii Poliţiei Locale Timişoara. 

Tânărul nu a mai avut răbdare să se dea jos din tramvai, şi profitând că la acea oră erau puţini călători, şi-a aprins o ţigară. Spre ghinionul lui, imediat au urcat şi poliţiştii locali, care l-au amendat fără să mai stea la discuţii. Sancţiunile pentru fumat în spațiile închise sunt cuprinse între 100 lei și 500 lei pentru persoanele fizice și între 5.000 și 10.000 lei pentru persoanele juridice.

De la intrarea în vigoare a modificărilor legii, polițiștii locali timișoreni au aplicat un număr de 215 sancțiuni în valoare de 17.800 lei, cele mai multe fiind aplicate persoanelor care au fumat în stațiile RATT, în incinta piețelor agro-alimentare 700, Badea Cârțan și Iosefin, în parcuri lângă echipamentele de joacă pentru copii, la Gara de Nord în sala de așteptare etc.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.