Skip to main content

INCREDIBIL! Bătrână de 80 de ani, agresată în plină zi! Ce au urmărit atacatorii?

O bătrână de 80 de ani a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost acostată pe stradă, ziua în amiaza mare, de trei indivizi.

Aceștia au agresat-o și i-au furat poșeta. De frică, femeia și-a văzut de drum, fără să spună nimănui ce a pățit. Nu a anunțat nici măcar Poliția.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! Un student de 23 de ani a dispărut fără urmă, în urmă cu patru zile

Totul s-a întâmplat în zona Podgoria din Arad, iar hoții și-a ales vicitma cu atenție, profitând de faptul că la 82 de ani, femeia se mișca mai greu.

Au îmbrâncit-o, i-au smuls poșeta și s-au făcut nevăzuți.

Abia a doua zi după jaf, un arădean a găsit poșeta aruncată pe o stradă și a predat-o Poliției.

CITEȘTE ȘI: A ÎNCEPUT! Cea mai importantă operațiune de la Pasajul Jiul, în desfășurare! Până când mai pot circula mașinile pe sub pod?

Cum înăuntru erau toate actele femeii, oamenilor legii nu le-a fost greu să dea de ea și să afle ce s-a întâmplat.

Așa au aflat și că bătrâna mai avea în poșetă, pe lângă documente și suma de 20 de lei, pe care hoții au luat-o fără nicio remușcare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.