Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, în vizită la Consiliul Județean Timiș!

Președintele Consiliul Județean Timiș, Călin Dobra s-a înâlnit astăzi cu ambasadorului Regatului Țărilor de Jos în România, Stella Ronner-Grubacic.

Cei doi au discutat despre amplificarea relațiilor de colaborare bilaterală și atragerea de investitori olandezi în Timiș.

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România a subliniat că este interesat să obțină cât mai multe informații privind proiectele pe care CJT le are în derulare, în ideea creșterii numărului de investitori olandezi care să dezvolte afaceri în această parte a României.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL de Ziua Europei! Direcția 5 cântă în Piața Victoriei

De aceea, președintele Călin Dobra a prezentat principalele proiecte de investiții pe care le are instituția administrației județene, precum: dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, restaurarea Castelui Huniade și a Palatului Baroc, construirea unei Săli Polivalente de 16.000 de locuri, a unei noi maternități, a unui nou centru pentru copiii cu dizabilități și a opt bazine de înot în orașele din Timiș, extinderea și modernizarea Blocului Operator al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, reabilitarea și revitalizarea Canalului Bega.

Chiar dacă județul nostru are un o rată foarte scăzută a șomajului, Timișul oferă multe oportunități pentru investitorii străini. Dorim să dezvoltăm infrastrucura de la nivelul județului și să punem în aplicare politici care să susțină investițiile și crearea de locuri de muncă”, a spus Călin Dobra.

CTEȘTE ȘI: INCREDIBIL! Bătrână de 80 de ani, agresată în plină zi! Ce au urmărit atacatorii?

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from
    that service? Appreciate it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.