Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, în vizită la Consiliul Județean Timiș!

Președintele Consiliul Județean Timiș, Călin Dobra s-a înâlnit astăzi cu ambasadorului Regatului Țărilor de Jos în România, Stella Ronner-Grubacic.

Cei doi au discutat despre amplificarea relațiilor de colaborare bilaterală și atragerea de investitori olandezi în Timiș.

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România a subliniat că este interesat să obțină cât mai multe informații privind proiectele pe care CJT le are în derulare, în ideea creșterii numărului de investitori olandezi care să dezvolte afaceri în această parte a României.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL de Ziua Europei! Direcția 5 cântă în Piața Victoriei

De aceea, președintele Călin Dobra a prezentat principalele proiecte de investiții pe care le are instituția administrației județene, precum: dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, restaurarea Castelui Huniade și a Palatului Baroc, construirea unei Săli Polivalente de 16.000 de locuri, a unei noi maternități, a unui nou centru pentru copiii cu dizabilități și a opt bazine de înot în orașele din Timiș, extinderea și modernizarea Blocului Operator al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, reabilitarea și revitalizarea Canalului Bega.

Chiar dacă județul nostru are un o rată foarte scăzută a șomajului, Timișul oferă multe oportunități pentru investitorii străini. Dorim să dezvoltăm infrastrucura de la nivelul județului și să punem în aplicare politici care să susțină investițiile și crearea de locuri de muncă”, a spus Călin Dobra.

CTEȘTE ȘI: INCREDIBIL! Bătrână de 80 de ani, agresată în plină zi! Ce au urmărit atacatorii?

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from
    that service? Appreciate it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.