Skip to main content

Începe simularea Evaluării Naționale! În Timiș sunt așteptați să participe la testări peste 5.500 de elevi de clasa a VIII-a

Încep emoțiile pentru elevii de gimnaziu din anii terminali. Mâine are loc prima probă scrisă din cadrul simulării Evaluării Naționale.

Anul acesta, testările se desfășoară în perioada 20-22 martie. În Timiș sunt așteptați să participe peste 5.500 de elevi.

Prima probă, cea la Limba și Literatura Română are loc luni, 20 martie. Marți, elevii vor fi testați la matematică sau istorie, iar miercuri, 22 martie are loc ultima probă, cea la limba maternă.

Elevii vor afla rezultatele în data de 29 martie.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Săptămâna viitoare continuă simulările pentru examenul de Bacalaureat. Testările au loc între 27 martie și 30 martie.

Așadar, prima probă scrisă va avea loc luni, 27 martie la Limba și Literatura Română, o zi mai târziu are loc proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie), miercuri 29 martie, elevii vor susține testarea la proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 30 martie, vor mai susține simularea doar elevii care aparțin minorităților naționale, la limba maternă.

Rezultatele vor fi făcute publice în data de 6 aprilie.

În județul Timiș sunt așteptați să participe la simularea Bacalaureatului peste 4.800 de elevi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.