Skip to main content

Începe cel mai aşteptat festival al toamnei, care transformă Timişoara, timp de patru zile, în capitala jazz-ului

De mâine până pe 8 octombrie, Timișoara va fi, din nou, capitala jazzului cu o nouă ediție a TIMIȘOARA JAZZ FESTIVAL sub motto-ul „JAZZUL CURGE PE BEGA”.

Festivalul aduce un număr impresionant de artiști de top din Norvegia, Italia, Portugalia, Polonia, Franța, Germania, Suedia și România, care vor încânta publicul timp de patru zile.

Evenimentul va avea loc în locuri pline de istorie și cultură, toate strâns legate de râul Bega, inima orașului Timișoara.

Printre locurile care vor găzdui concerte se numără Centrul Reformat Noul Mileniu, D’Arc pe Mal, Castelul de Apă din Iosefin, Podul de Fier, Parcul Uzinei din cartierul Dorobanți și chiar Vaporul Pelican, situat pe apele râului Bega.

Artiștii de top precum NILS PETTER MOLVÆR (Norvegia), PAOLO FRESU DEVIL QUARTET (Italia), RETO WEBER & JASPER VAN’T HOF (Elveția, Olanda), sau AIRELLE BESSON (Franța) vor susține concerte în aceste locuri simbolice ale orașului.

Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe www.bilete.ro sau înainte de concerte, în limita locurilor disponibile.

Un abonament costă 250 de lei, iar un bilet de zi este disponibil la prețul de 70 de lei.

Programul TIMIȘOARA JAZZ FESTIVAL 2023 cuprinde 20 de concerte care se adresează atât publicului tânăr, cât și celui deja familiarizat cu jazzul, astfel încât să satisfacă cele mai exigente și rafinate gusturi.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de muzică să se bucure de experiențe muzicale de excepție într-un cadru istoric și cultural deosebit.

PROGRAMUL COMPLET:

joi, 5 octombrie:

Ora 11:00, Vaporul Pelican: PETRE IONUȚESCU

Ora 16:00, Parcul Uzinei (cartierul Dorobanți): SORIN ZLAT TRIO / ZIEMIA

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: DORU APREOTESEI / PAOLO FRESU DEVIL QUARTET

vineri, 6 octombrie:

Ora 11:00, Vaporul Pelican: NONCONFORMIST ANTHOLOGY

Ora 16:00, D’Arc pe Mal: NONCONFORMIST ANTHOLOGY / VANDERCRIS

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: Paweł Kaczmarczyk TRIO / YURI DANIEL QUARTET – NORTHERN LIGHTS

sâmbătă, 7 octombrie:

Ora 16:00, Podul de fier (Iosefin): IONUȚESCU & FLUIDIAN / SEBASTIAN SPANACHE

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: RETO WEBER & JASPER van’t HOF / RUGGERO ROBIN TRIO

duminică, 8 octombrie:

Ora 11:00, Vaporul PELICAN: MARQUIS NOIR

Ora 16:00, Castelul de Apă, Iosefin: MARQUIS NOIR / EMIL BÎZGĂ URBAN GYPSY

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: Nils Petter Molvær / AIRELLE BESSON

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.