Skip to main content

Încep pregătirile pentru Târgul de Paște de la Timișoara! Comercianții interesați să participe au la dispoziție cinci zile să se înscrie!

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Târgul de Paște de la Timișoara, ediția a XVI-a, va avea loc în perioada 23 martie – 23 aprilie!

Casa de Cultură anunță că cei interesați să participe la Târg, pot depune dosarele de înscriere la sediul instituției din strada Miron Costin nr. 2, în perioada 12-18 februarie, între orele 10:00-13:00, sau le pot trimite pe adresa de e-mail – boe@ccmt.ro.

Pot participa:

  • Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific pascal sau de primăvară;
  • Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători  sau comercianți de produse alimentare (cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.);
  • Artiști plastici, meșteșugari (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI);
  • Activități recreative (carusel, photobooth, trenuleț turistic, mascote etc.).

Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descărca de pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara (www.casadeculturatm.ro), precum și de pe pagina de Facebook, începând de miercuri, 12 februarie.

Pentru detalii și pentru orice informații suplimentare puteți contacta Casa de Cultură, fie pe pagina de Facebook, fie la numărul de telefon 0711 056 054.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.