Skip to main content

Încep audiţiile pentru angajările la Filarmonica Banatul din Timişoara! Şi tu poţi face parte din orchestra instituţiei

Dacă visul tău este să faci parte din Orchestra Filarmonicii Banatul Timișoara acum ai șansa să fii angajat pe durată determinată într-una dintre următoarele partide: vioară, violă, violoncel sau oboi.

Audițiile au loc după următorul program:

Miercuri, 2 august 2023, începând cu ora 10:00, pentru vioară;

Joi, 3 august 2023, începând cu ora 10:00, pentru oboi, violă și violoncel.

Dosarul de înscriere la audiţie trebuie să conţină:

Cerere de participare la audiţie;

Curicculum vitae (model Europass);

Copie după actul de studii;

Copie după actul de identitate;

Documente care dovedesc vechimea în muncă sau experiența în specialitatea studiilor.

Tilul lucrării și/ sau secțiunile acesteia alese pentru recitalul instrumental, unde este cazul.

Dosarul de înscriere se depune la secretariatul instituţiei din Timişoara, Bulevardul C. D. Loga nr. 2 sau pe adresa de e-mail: auditii@filarmonicabanatul.ro, până joi, 27.07.2023, ora 14:00.

Detalii suplimentare, la adresa: https://shorturl.at/efWY7

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.