Skip to main content

Alertă la Timişoara, după o dezinsecţie în Complexul Studenţesc! Un tânăr s-a intoxicat în camera de cămin

Desfăşurare uriaşă de forţe, în Complexul Studenţesc din Timişoara, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti, dar şi un echipaj CBRN.

Totul după ce un student cazat într-unul dintre cămine a sunat la 112 şi a dat alarma.

CITEŞTE ŞI: Încep audiţiile pentru angajările la Filarmonica Banatul din Timişoara! Şi tu poţi face parte din orchestra instituţiei

Tânărul a cerut ajutor medical, precizând că nu poate respira şi imediat a ieşit la iveală faptul că în căminul respectiv tocami se făcuse o dezinsecţie.

Acţiunea de combatere a dăunătorilor a fost anunţată cu trei săptămâni înainte, prin mai multe afişe pe care însă studentul le-a ignorat.

Aşa se face că a intrat în camera lui şi a rămas acolo chiar în timpul dezinsecţiei, deşi căminul ar fi trebuit să fie gol.

„În urma unei dezinsecții cu fum (programate) în căminul studențesc nr. 22, situat pe Aleea Studenților din Timișoara, în Dispeceratul ISU Timiș s-a înregistrat un apel, al unui tânăr, aflat într-o cameră de cămin, care acuză dificultăți în respirație. La fața locului intervin o ambulanță SAJ cu asistent, două ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic și un echipaj CBRN pentru măsurători”, transmite ISU Timiş.

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, iar măsurătorile echipajului CBRN nu au înregistrat valori peste limitele normale.

În anul 2019, doi copilaşi şi mama unuia dintre ei au murit, într-un bloc de pe strada Mioriţei, tot în zona Complexului Studenţesc din Timişoara, în urma unei dezinsecţii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.