Skip to main content

Incendiu la un apartament de la etajul 10 al unui bloc! O fată de 15 ani, care era singură în casă, a fost evacuată de vecini și a avut nevoie de îngrijiri medicale

S-a dat alarma în urmă cu puțin timp în municipiul Vulcan, după ce în balconul unui apartament de la etajul 10 a izbucnit un incendiu.

Flăcările s-au extins rapid și au cuprins și ușa apartamentului.

În momentul în care a izbucnit incendiul o fată de 15 era singură în casă și a fost rapid evacuată de vecini.

Fata a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timpul intervenției, alți doi locatari, cu probleme locomotorii, au fost evacuați de la etajul 8, de către pompierii sosiți la fața locului.

În urmă cu puțin timp, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan. La locul solicitării, s-au mobilizat de urgență pompierii Detașamentului Petroșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de lucru la înălțime și echipajul SMURD Vulcan. Forțele operative sosite la fața locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând și ușa balconului, fapt ce a condus la degajări mari de fum și în interiorul locuinței”, transmite ISU Hunedoara.

Salvatorii au lichidat prompt incendiul, fără a fi afectate alte apartamente.

Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.