Skip to main content

Incendiu la o hală de producție! Zeci de muncitori evacuați. Pompierii au intervenit de urgență

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o hală de producție.

Alarma s-a dat imediat după prânz, când angajații care munceau în hală au simțit miros de fum.

Mai multe autospeciale de stingere ale pompierilor, dar și ambulanțe au ajuns la hala de producție de pe strada Nicolae Filipescu din municipiul Oradea. Aproximativ 60 de muncitori s-au autoevacuat și astfel nu au fost persoane rănite.

În urma apelului primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 01.50, care sesiza producerea unui incendiu la hala de producție a unei societăți comerciale, ISU Bihor a mobilizat operativ la adresa indicată de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta, cu degajări mari de fum, în interiorul unui colector de praf industrial, iar în hala de producție nu se afla nimeni, cei aproximativ 60 de angajați prezenți la serviciu, autoevacuându-se în momentul producerii evenimentului”, transmite ISU Bihor.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în circa 15 minute, după care au procedat la ventilarea halei.

În urma incendiului, generat, cel mai probabil de scântei mecanice, au ars aproximativ 200 kilograme de pulbere metalică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.