Skip to main content

Incendiu devastator la anexa unei gospodării! Pompierii au intervenit de urgență

S-a dat alarma, în urmă cu puțin timp, după ce anexa unei gospodării a luat foc.

Flăcările au izbucnit în municipiul Arad, în zona Gării CFR din lolcalitate.

Mai multe echipaje de intervenție s-au prezentat de urgență la fața locului, unde incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii clădiri din interiorul curții.

Pompierii au acționat imediat pentru lichidarea incendiului, iar în același timp pentru salvarea posibilelor victime.

Din fericire, în urma incendiului, nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii continuă cercetările pentru a stabili cauza exactă a izbucnirii incendiului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.