Skip to main content

Încă o zi de proteste, la Timișoara! Nu au lipsit nici incidentele. Un tânăr a fost trântit la pământ de jandarmi și băgat în dubă

Câteva sute de timișoreni s-au adunat din nou în centrul orașului, pentru a doua zi consecutiv, pentru a protesta față de restricțiile impuse pe fondul pandemiei.

Oamenii s-au adunat în fața Palatului Administrativ, dar și în Piața Victoriei. Au pornit apoi în marș spre Catedrală, timp  în care și-au strigat nemulțumirile.

protest 2 1

Protestul de la Timișoara nu a fost însă lipsit de incidente. Un tânăr a fost trântit la pământ de jandarmi și băgat în dubă, după ce a înjurat forțele de ordine.

În momentul de față, în centrul orașului s-au adunat aproximativ 300 de protestatari.

Proteste față de restricțiile impuse de autorități pe fondul pandemiei au loc în mai multe orașe mari din țară, dar și în capitală.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.