Skip to main content

A început simularea Evaluării Naţionale! În Timiş, mai puţin de jumătate din elevii de clasa a VIII-a au susţinut testarea!

Elevii claselor a VIII-a au început simularea Evaluării Naţionale. Astăzi a avut loc prima probă, cea Limba şi Literatura Română.

În Timiş, din totalul elevilor de clasa a VIII-a, 4.398, la proba de azi au participat doar 2.058 de elevi, iar unul a fost eliminat. Alţi 257 de elevi au absentat.

Restul elevilor – 2.083 – nu au putut susţine testarea din cauza faptului că şcolile la care învaţă sunt în localităţi carantinate, sau rata de infectare a depăşit pragul de 6,5 cazuri la mia de locuitori.

Elevii care nu au putut fi testaţi acum, mai pot susţine simulările dupa încetarea măsurilor, dar nu mai târziu de 15 mai.

Mâine elevii vor sustine proba la Matematica, iar maine la Limba materna.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.