Skip to main content

Încă o stradă din Timișoara se închide circulației începând de mâine! Se lucrează la rețeaua de termoficare

Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții de circulație. De data aceasta vizată este o stradă din Zona Stadion.

Este vorba despre strada Martir Cristina Lungu va fi închisă circulației pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de termoficare.

La solicitarea Colterm, Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada Martir Cristina Lungu, începând de mâine, 25 septembrie, ora 07:00, și până sâmbătă, 30 septembrie, ora 18:00.

Închiderea traficului rutier în zona menționată este necesară pentru efectuarea în siguranță și cu celeritate a lucrărilor de mentenanță la rețeaua de termoficare, înainte de începerea furnizării cu agent termic”, transmite municipalitatea.

Reprezentanții Primăriei, recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada șantierului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.