Skip to main content

Încă o stradă din Timișoara se închide circulației începând de mâine! Se lucrează la rețeaua de termoficare

Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții de circulație. De data aceasta vizată este o stradă din Zona Stadion.

Este vorba despre strada Martir Cristina Lungu va fi închisă circulației pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de termoficare.

La solicitarea Colterm, Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada Martir Cristina Lungu, începând de mâine, 25 septembrie, ora 07:00, și până sâmbătă, 30 septembrie, ora 18:00.

Închiderea traficului rutier în zona menționată este necesară pentru efectuarea în siguranță și cu celeritate a lucrărilor de mentenanță la rețeaua de termoficare, înainte de începerea furnizării cu agent termic”, transmite municipalitatea.

Reprezentanții Primăriei, recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada șantierului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.