Skip to main content

Încă 14 persoane infectate cu coronavirus, s-au vindecat, la Timișoara!

Alte 14 persoane infectate cu coronavirus, s-au vindecat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Mobilizare de forțe, după ce o mașină a plonjat în Dunăre! Șoferița a reușit să se salveze

Astfel numărul persoanelor vindecate la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, a ajuns la 36. Ultimii 14 pacienți au fost declarați vindecați în cursul zilei de ieri, după ce două teste la rând, efectuate la un interval de 24 de ore au ieșit negative.

De la începutul epidemiei li până acum, la Timișoara au fost testate 1.208 persoane, din care 498 din județul Timiș, iar restul de 710 din alte județe.

55 de teste au ieșit positive, din care 12 sunt ale persoanelor din Timiș, și 43 din alte județe.

CITEȘTE ȘI: Bilanţul îmbolnăvirilor de coronavirus: În România sunt deja 308 de cazuri confirmate

Iar numărul total al persoanelor vindicate la Spitalul Victor Babeș din TImișoara a ajuns la 36, în 10 cazuri fiind vorba despre personae din județul Timiș și 26 din alte județe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.