Skip to main content

Impact violent între două mașini, pe o șosea din vestul țării! Unul dintre autoturisme a fost proiectat în afara carosabilului

Accident cu două autoturisme, pe o șosea din vestul țării! În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți și transportați la spital.

Accidentul s-a petrecut azi, pe DN66 între localitățile Hațeg și Călan din județul Hunedoara.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, pompieri și polițiști.

Astăzi, pompierii Punctului de Lucru Bretea Română au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță județean, la un accident rutier care a avut loc pe DN 66, între localitățile Hațeg și Călan. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor în astfel de cazuri și au acționat pentru sablarea carosabilului, circulația rutieră fiind reluată pe ambele sensuri de mers”, spune Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Cei doi conducători auto, un bărbat și o femeie, au fost asistați medical la fața locului și ulterior au fost transportați la spitalul din Hațeg pentru investigații suplimentare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.