Skip to main content

Imagini greu de privit: „Te rog, nu mai da, că mi-e rău”! Copilă de 11 ani, pălmuită, trasă de păr, lovită cu pumnii, apoi cu picioarele și chiar călcată pe cap, în curtea școlii

O fată de 11 ani a fost bătută în curtea unui liceu, de către alte două tinere adolescente, cu vârstele de 12 şi 13 ani!

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, în municipiul Hunedoara, iar întreg momentul a fost înregistrat. Imaginile au ajuns inclusiv la mama fetei şi pe reţelele sociale, în acestea se vede cum fata este pălmuită, trasă de păr, lovită cu pumnii, apoi cu picioarele și chiar călcată pe cap. Nimeni nu a intervenit în tot acest timp, deși în jur erau mai mulți copii.

După ce a văzut imaginile în care fiica sa era bătută cu bestialiate de celelalte fete, femeia s-a dus imediat la Poliție și a depus plângere. Poliţiştii din Hunedoara au deschis o anchetă.

În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani și sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani. Femeia a reclamat faptul că în data de 05 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, transmite IPJ Hunedoara.

Agrersoarele au fost identificate şi audiate în prezenţa părinţilor, cu avocat şi un reprezentant Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.