Skip to main content

Copilul dispărut în Mureş, în zona Periam Port, găsit în Ungaria! Fetiţa de 7 ani este dispărută în continuare

Polițiștii de frontieră au fost sesizați, în această după amiază, de autoritățile din Ungaria, despre faptul că în apele Mureșului a fost găsit cadavrul unui copil.

Este posibil să fie vorba despre băiatul de 11 ani, dispărut de opt zile, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în zona Periam Port din Timiș.

Pompierii timișeni și arădeni au căutat neîncetat trupurile celor patru persoane dispărute în seara zilei de 30 aprilie. Totodată ISU Timiș a cerut și sprijinul pompierilor din Ungaria. Vineri a fost găsit un bărbat de către pompieri, iar duminică cel de-al doilea.

Astăzi, pompierii maghiari au găsit cadrul unui băiat, în zona localității Mako și au cerut sprijinul autorităților române pentru identificarea acestuia.

Urmare a schimbului de informații și date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, am fost sesizați că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureș, în zona localității Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane minore, de sex masculin. Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfășura activitățile specifice pentru identificarea acestuia și luarea măsurilor de urmare”, transmite IPJ Arad.

În cazul în care se confirmă că trupul neînsuflețit este cel al băiatului dispărut, mai rămâne de găsit fetița de 7 ani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.