Skip to main content

Copilul dispărut în Mureş, în zona Periam Port, găsit în Ungaria! Fetiţa de 7 ani este dispărută în continuare

Polițiștii de frontieră au fost sesizați, în această după amiază, de autoritățile din Ungaria, despre faptul că în apele Mureșului a fost găsit cadavrul unui copil.

Este posibil să fie vorba despre băiatul de 11 ani, dispărut de opt zile, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în zona Periam Port din Timiș.

Pompierii timișeni și arădeni au căutat neîncetat trupurile celor patru persoane dispărute în seara zilei de 30 aprilie. Totodată ISU Timiș a cerut și sprijinul pompierilor din Ungaria. Vineri a fost găsit un bărbat de către pompieri, iar duminică cel de-al doilea.

Astăzi, pompierii maghiari au găsit cadrul unui băiat, în zona localității Mako și au cerut sprijinul autorităților române pentru identificarea acestuia.

Urmare a schimbului de informații și date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, am fost sesizați că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureș, în zona localității Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane minore, de sex masculin. Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfășura activitățile specifice pentru identificarea acestuia și luarea măsurilor de urmare”, transmite IPJ Arad.

În cazul în care se confirmă că trupul neînsuflețit este cel al băiatului dispărut, mai rămâne de găsit fetița de 7 ani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.