Skip to main content

Haos, în zona Gării de Nord din Timişoara, după ce un tramvai a sărit de pe şine!

Treficul auto este îngreunat, la această oră, iar circulaţia tramvaielor este complet blocată, în zona Gării de Nord din Timişoara, după un accident.

Din primele informaţii, o maşină şi tramvai s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, garnitura a deraiat şi a lovit un alt autoturism.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii, invitați să participe la concursul de soluții pentru un oraș verde! Cele mai bune idei vor fi premiate cu până la 3000 euro

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă traficul în zonă este unul de coşmar, până când tramvaiul va fi repus pe şine.

„Ca urmare a unei deraieri provocate de un accident cu un autoturism terţ, în apropierea buclei de la Gara de Nord, circulaţia tramvaielor în zonă va fi restricţionată până la repunerea tramvaiului pe şine. Circulaţia pe ambele sensuri de deplasare este momentan blocată, tramvaiul fiind proiectat într-un autoturism parcat în apropiere„, transmite STPT.

Circulaţia troleibuzelor şi a Expresului 1 este momentan oprită până la eliberarea carosabilului.

Mijloacele de transport de pe liniile 1, 8 şi 9 vor întoarce în bucla din bulevardul Dâmboviţa.

Sursa foto: facebook// Info Timisoara Group

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.