Skip to main content

Haos, în zona Gării de Nord din Timişoara, după ce un tramvai a sărit de pe şine!

Treficul auto este îngreunat, la această oră, iar circulaţia tramvaielor este complet blocată, în zona Gării de Nord din Timişoara, după un accident.

Din primele informaţii, o maşină şi tramvai s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, garnitura a deraiat şi a lovit un alt autoturism.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii, invitați să participe la concursul de soluții pentru un oraș verde! Cele mai bune idei vor fi premiate cu până la 3000 euro

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă traficul în zonă este unul de coşmar, până când tramvaiul va fi repus pe şine.

„Ca urmare a unei deraieri provocate de un accident cu un autoturism terţ, în apropierea buclei de la Gara de Nord, circulaţia tramvaielor în zonă va fi restricţionată până la repunerea tramvaiului pe şine. Circulaţia pe ambele sensuri de deplasare este momentan blocată, tramvaiul fiind proiectat într-un autoturism parcat în apropiere„, transmite STPT.

Circulaţia troleibuzelor şi a Expresului 1 este momentan oprită până la eliberarea carosabilului.

Mijloacele de transport de pe liniile 1, 8 şi 9 vor întoarce în bucla din bulevardul Dâmboviţa.

Sursa foto: facebook// Info Timisoara Group

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.