Skip to main content

Hai să îţi petreci Revelionul, în centrul Timişoarei! Vor fi concerte şi focuri de artificii

Doar câteva ore ne mai despart de anul 2024, iar cei care nu şi-au făcut program pentru noaptea de Revelion, sunt aşteptaţi în centrul Timişoarei.

Aici, vor avea parte de concertele celor mai cunoscute trupe timișorene: Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom, iar programul se va fi încheia pe acordurile trupei The Motans.

Distracţia va începe ca ora 18:00, cu DJ Zolee Vee şi se va încheia după miezul nopţii, cu un foc de artificii.

Petrecerea continuă însă, și după Anul Nou.

În apropierea Crăciunului sârbesc, pe 5 ianuarie, va urca pe scena Târgului de Crăciun, Neda Ukraden, într-un concert deschis de Pera Todorovici & Band.

Seria de concerte se încheie pe 7 ianuarie, cu una dintre cele mai îndrăgite trupe timișorene: JazzyBit, însoțită de „echipa bănățeană” de la Vocea României, formată din Dragoș Moldovan, Raul Nica, Rania Petricescu și Sandro Machado, acompaniați de Black & White Band.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.