Skip to main content

Greva foamei, în faţa Primăriei Dumbrăviţa! Edilul USR, acuzat că păstoreşte un grup de samsari imobiliari şi pune beţe-n roate proprietarilor de bună credinţă

Revoltat că de patru ani este plimbat de la un birou la altul şi pus să plătească taxe peste taxe, pentru ca în final să i se respingă toate cererile, un bărbat a ales o formă extremă de protest.

Este vorba despre Gheorghe Prisăcaru, care deţine, împreună cu un prieten, un teren de 15.000 de metri pătraţi în Dumbrăviţa.

CITEŞTE ŞI: Video: Intervenție contracronometru a pompierilor! Două femei au avut nevoie de asistență medicală, după un incendiu violent

În urmă cu patru ani, a început demersurile pentru a construi câteva case, însă reprezentanţii Primăriei i-au pus beţe în roate.

“Pe hartă era zonă de locuire. Cum să-ţi baţi joc de niște oameni, 4 ani de zile? Noi plătim la Primărie, chiar azi am plătit, terenul figurează pentru construcţii, zonă de agreement şi zonă verde, aşa scrie în CF. Aşa l-am cumpărat, dintr-o suprafaţă mai mare, de şase hectare. Am cerut reurbanizare. Ne-au dat certificate de urbanism, am plătit certificatele de urbanism, am plătit și taxe de urgență, ne-au minţit că se rezolvă problema, am făcut studiu de oportunitate, am plătit arhitect, am plătit tot, pentru ca într-un final să ne respingă tot”, a declarat, pentru Sursa de Vest, Gheorghe Prisăcaru.

Mai exact, omul este în situaţia în care deţine un teren, plăteşte toate taxele pentru el, însă nu îl poate să construiască nimic, pentru că nu îi permite Primăria.

Şi asta în ciuda faptului că Prisăcaru s-a oferit şi să doneze un sfert din suprafaţă, pentru amenajarea unor spaţii verzi.

Acum a ajuns în culmea disperării şi acuză interese meschine, pe care le apără chiar primarul Horia Bugarin.

CITEŞTE ŞI: Claudiu Mihălceanu își anunță candidatura din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Giarmata!

Tocmai din acest motiv, a decis să recurgă la o formă extremă de protest. A intra în greva foamei şi spune că nu va renuţa până când nu i se va rezolva problema.

“Vinovatul numărul 1 este primarul, apoi Cionca (Daniel Cionca, consilier lcoal – n.a) şi Sorin Margău care nu mai este consilier local acum. Ei s-au opus vehement pentru că aveau interese în acea zonă. Ştiu ei ce interese au, însă cel mai mare interes îl are domnul Cionca. Are teren acolo”, a mai spus Prisăcaru.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.