Skip to main content

Claudiu Mihălceanu își anunță candidatura din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Giarmata!

Primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu vrea un nou mandat la Primăria Giarmata, însă de data aceasta din partea PNL.

Mihălceanu și-a anunțat astăzi ”întoarcerea acasă”. El spune că a decis să părăsească PMP pentru că nu se mai simte confortabil, mai ales după asocierea cu USR și Forța Dreptei.

După cum mulți dintre voi știți, am fost membru al Partidului Democrat Liberal (PDL) și am activat în cadrul acestei formațiuni politice cu pasiune și dedicare pentru mult timp. Însă, din motive legate de conjunctura locală, în 2016, am decis să fac pasul către Partidul Mișcarea Populară (PMP), partid cu care am avut onoarea să câștig alegerile locale din 2020. Astăzi, conducerea PMP a ales să se asocieze cu alte două partide, o direcție cu care nu mă simt confortabil. În acest context, consider că întoarcerea mea în rândurile Partidului Național Liberal este cea mai firească și logică decizie. PNL este locul de unde am plecat și unde m-am format ca politician, iar astăzi îmi reîntorc privirea și acțiunea către această familie politică”, spune Claudiu Mihălceanu.

Claudiu Mihălceanu spune că a colaborat foarte bine cu aleșii PNL din Giarmata și că împreună au făcut o echipă bună în Primărie.

În timpul mandatului meu ca primar al comunei Giarmata, am avut privilegiul de a  lucra într-o echipă extraordinară, din care au făcut parte și colegii mei din PNL. Am colaborat eficient cu cei doi viceprimari din rândurile acestui partid, doi oameni de încredere pe care îi respect și pe care m-am bazat în implementarea proiectelor pentru comunitatea noastră. Sunt ferm convins că electoratul PNL și PMP, oameni de dreapta care îmi împărtășesc valorile și viziunea, îmi vor oferi sprijinul lor în continuare. Împreună, vom continua să construim și să dezvoltăm comuna Giarmata în spiritul transparenței, responsabilității și al progresului durabil. Le  mulțumesc cetățenilor din Giarmata și Cerneteaz pentru înțelegere și pentru susținerea acordată în acest demers. Rămân dedicat binelui comun și îi asigur că, indiferent de partid, voi rămâne același om și voi continua să muncesc pentru a servi interesele comunității noastre”, a mai spus Mihălceanu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.