Grădiniţa Montessori, tot mai căutată! Acum, există şi o grupă cu predare în limba engleză

Montessori Haus Timişoara este cea mai căutată instituţie de învăţământ şcolar şi preşcolar din oraş.

Şi asta în primul rând datorită metodei de predare, în care se pune un accent deosebit pe dezvoltarea copilului într-un adult complet, împăcat cu sine şi cu societatea din care face parte.

CITEŞTE ŞI: S-a semnat contractul de finanțare pentru lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – Dumbrăvița – Autostradă!

„Pedagogii noştri au urmat cursul de formare în pedagogia Montessori la Academia Montessori din Viena și Praga. Academia Montessori din Viena a devenit și instituţie parteneră, punându-ne la dispoziție specialiști ce ne-au oferit know-how-ul şi informaţiile esențiale pentru dezvoltarea pedagogică a instituției.  Misiunea noastră este de a oferi un cadru armonios în dezvoltarea copilului de a-i stârni curiozitatea și interesul pentru cunoaștere, studiu, pentru a se descoperi pe sine și a-și fructifica talentul și aptitudinile. Trebuie să ajutăm copilul să acționeze singur, să voiască singur, să gândească singur, aceasta este arta care ne inspira. Montessori Haus, grădinița și școala particulară, pregătește copii pentru viață”, a spus Daniel Scornea, directorul de Marketing al grădiniței Montessori Haus Timişoara.

În aceste condiţii, părinţii sunt tot mai interesaţi să îşi educe copiii după această metodă de pedagogie.

CITEŞTE ŞI: Caz șocant la Timișoara! O femeie a fost înjunghiată sub privirile a zeci de oameni

Cele mai recente solicitări sunt pentru predarea în limba engleză, motiv pentru care conducerea Montessori Haus Timişoara a decis înfiinţarea unei grupe noi, cu predare în această limbă.

Aceasta va funcţiona într-o aripă nouă de clădire, în calea Buziaşului.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.