Skip to main content

Grădină muzicală, în Parcul Copiilor din Timişoara! O nouă iniţiativă privată, care vine în sprijinul micuţilor cu dizabilităţi

„Hai să dăm mână cu mână” este invitația cluburilor Lions din Regiunea Vest Timișoara – District 124 Romania pentru ziua de 24 ianuarie 2024 .

Este vorba despre un eveniment caritabil prin care care organizatorii îşi propun să strângă fonduri pentru amenajarea unei grădini muzicale destinate copiilor cu nevoi speciale.

Investiţia urmează să completeze într-un mod armonios, Parcul Copiilor din Timișoara, cu un loc plin de magie și bucurie. 

Grădina muzicală este un loc de joacă muzical în aer liber, care le oferă copiilor cu nevoi speciale oportunități de interacțiune și experiențe pozitive cu muzica.

Micuţii vor putea să dezvolte abilități muzicale fără să aibă cunoștințe tehnice de a cânta la un instrument.

„În acest scop vă invităm alături de noi la un musical de excepție, găzduit de Opera Naţională Română din Timișoara, regizat de Magnum Team , intitulat “Come into the Light”, spectacol care va ilumina scena și va evidenția bogăția trecutului și frumusețea prezentului orașului nostru. Momentul special va include și sărbătorirea Zilei Unirii, cu cei 165 de ani scurși de la evenimentul istoric. Cu talent și pricepere, îndrăgitul profesor de istorie , Sorin Ionescu, ne va preda o lecție de istorie, oferindu-ne prilejul de a înțelege și aprecia valorile noastre comune evidențiate prin momentul-reper al Unirii de la 1859”, transmit organizatorii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.