Skip to main content

Coşmarul unui taximetrist din Timişoara! Un client i-a pus cuţitul la gât şi l-a jefuit

Un taximetrist de 67 de ani din Timişoara şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a preluat, de pe strada Titu Maioresc, un client care avea gânduri necurate.

După ce maşina a parcursc câteva sute de metri, tânărul de pe bancheta din spate a scos un cuţit şi l-a ameninţat cu moartea pe bărbatul de la volan, dacă nu îi dă toate bunurile pe care le are.

Taximetristul i-a dat telefonul mobil, iar agresorul, de teamă să nu fie prins, nu a mai aşteptat şi banii, ci a luat-o la fugă.

CITEŞTE ŞI: Grădină muzicală, în Parcul Copiilor din Timişoara! O nouă iniţiativă privată, care vine în sprijinul micuţilor cu dizabilităţi

Când a fost în siguranţă, bărbatul de 67 de ani a sunat la 112 şi a anunţat prin ce a trecut, iar poliţiştii au reuşit, în scurt timp să îl identifice şi să îl captureze pe agresor.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a fost reţinut pentru tâlhărie calificată.

„La data de 14.11.2023, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:00, în calitate de angajat al unei societăți de transport în regim de taxi, a preluat o persoană, iar după ce a parcurs o distanță pe strada Emilia Puhallo Lungu la intersecția cu strada Lunei, din Timișoara, persoana respectivă folosindu-se de un obiect înțepător, l-a amenințat cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedându-l de telefonul mobil, după care a fugit într-o direcție necunoscută. În urma investigațiilor efectuate, la data de 15.01.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr în vârstă de 21 de ani”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.