Skip to main content

Coşmarul unui taximetrist din Timişoara! Un client i-a pus cuţitul la gât şi l-a jefuit

Un taximetrist de 67 de ani din Timişoara şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a preluat, de pe strada Titu Maioresc, un client care avea gânduri necurate.

După ce maşina a parcursc câteva sute de metri, tânărul de pe bancheta din spate a scos un cuţit şi l-a ameninţat cu moartea pe bărbatul de la volan, dacă nu îi dă toate bunurile pe care le are.

Taximetristul i-a dat telefonul mobil, iar agresorul, de teamă să nu fie prins, nu a mai aşteptat şi banii, ci a luat-o la fugă.

CITEŞTE ŞI: Grădină muzicală, în Parcul Copiilor din Timişoara! O nouă iniţiativă privată, care vine în sprijinul micuţilor cu dizabilităţi

Când a fost în siguranţă, bărbatul de 67 de ani a sunat la 112 şi a anunţat prin ce a trecut, iar poliţiştii au reuşit, în scurt timp să îl identifice şi să îl captureze pe agresor.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a fost reţinut pentru tâlhărie calificată.

„La data de 14.11.2023, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara, au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:00, în calitate de angajat al unei societăți de transport în regim de taxi, a preluat o persoană, iar după ce a parcurs o distanță pe strada Emilia Puhallo Lungu la intersecția cu strada Lunei, din Timișoara, persoana respectivă folosindu-se de un obiect înțepător, l-a amenințat cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedându-l de telefonul mobil, după care a fugit într-o direcție necunoscută. În urma investigațiilor efectuate, la data de 15.01.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr în vârstă de 21 de ani”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.